Spa World RX of Benelux uitgesteld naar 22 & 23 mei 2021

Ook dit nieuws was te verwachten natuurlijk. De tweede editie van de Spa World Rallycross of Benelux op het Circuit van Spa-Francorchamps en initieel gepland voor mei van dit jaar, vervolgens uitgesteld naar oktober en dan naar het weekend van 21 & 22 november, zal dan dit jaar toch niet doorgaan. Over de reden van gaan we het niet meer hebben, die lijkt ons overduidelijk.

“Deze beslissing is gebaseerd op uitzonderlijke omstandigheden en ondanks het feit dat dit triest nieuws is voor velen die er zo hard naar uitkeken, maar één ding lijkt ons duidelijk en bovenal prioritair, de gezondheid van iedereen. Maar … uitstel is geen afstel natuurlijk. Wij gaan er alvast alles aan doen om de editie volgend jaar onvergetelijk te maken. Wees voorzichtig, volg de richtlijnen en zorg voor elkaar!” aldus Nathalie Maillet

(de datum van volgend jaar is voorlopig en onder voorbehoud)

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws