Huracán EVO Fluo Capsule: felle kleuren voor blitse machine

Automobili Lamborghini presenteert de Huracán EVO Fluo Capsule: een nieuwe collectie heldere en gedurfde kleuren voor de supersportwagen V10, gerealiseerd in een matte lak met complementaire interieurkleur en opties.

Geïnspireerd door de traditie van levendige kleuren die de onnavolgbare lijnen en vorm van Lamborghini-modellen versterken, heeft de Huracán EVO Fluo een opvallend tweekleurig exterieurontwerp dat de dynamiek van de auto stimuleert en zijn aanwezigheid op de weg onderstreept. Vijf exterieur- en interieurconfiguraties in Verde Shock (groen), Arancio Livrea (oranje), Celeste Fedra (blauw), Arancio Dac (oranje) en Giallo Clarus (geel) worden gecombineerd met een matzwart dak, voorbumper en zijschorten. Details van de matzwarte componenten zijn terug te vinden in de nieuwe fluokleuren, zoals een gekleurde lijn op de zwarte buitenspiegels en verticaal gekleurde lijnen op de achterspoiler, die de auto een sportieve en toch glamoureuze persoonlijkheid geven.

In het volledig zwarte interieur zijn nieuwe sportstoelen een optioneel alternatief voor de standaard comfortstoelen, in alcantara of unikleurig leder met een EVO sportivo-bekleding. De Start & Stop-knopafdekking en het Lamborghini-schild op de hoofdsteun zijn afgewerkt in een van de vijf nieuwe fluorescerende kleuren die passen bij de exterieurtinten. Het resultaat is een zeer technisch samenspel van contrasten, dat de expressie ontsluit van degenen die anders durven te zijn in een jong en stijlvol stuk straatkunst.

De Huracán EVO Fluo Capsule is beschikbaar op de Huracán EVO modeljaar 2021.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws