De allereerste BMW iX.

Een visie wordt werkelijkheid: de BMW Vision iNEXT wordt de BMW iX. Met nog een jaar te gaan voor de marktintroductie eind 2021, biedt de BMW Group een eerste vooruitblik op de toekomstige BMW iX, die zich momenteel nog in de serieontwikkelingsfase bevindt. De BMW iX is het eerste model gebaseerd op een nieuwe, modulaire, schaalbare toekomstige toolkit ontwikkeld door de BMW Group en gericht op een frisse interpretatie van design, duurzaamheid, rijplezier, veelzijdigheid en luxe.

De iX, van meet af aan ontworpen voor puur elektrische mobiliteit, ziet BMW het succesvolle Sports Activity Vehicle (SAV) -concept opnieuw definiëren. Met zijn volledig nieuw ontwikkelde, precieze en minimalistische ontwerp is de BMW iX de eerste vertegenwoordiger van een baanbrekende generatie auto’s die klaarstaat om de rijervaring en het gevoel van ruimte binnenin opnieuw te definiëren.

De BMW iX maakt gebruik van de nieuwste innovaties op het gebied van elektrificatie, geautomatiseerd rijden en connectiviteit om een ​​mobiliteitservaring te bieden waarin de mens meer dan ooit centraal staat. Daartoe is het ontwerp van binnenuit ontwikkeld. De BMW iX is gemaakt om levenskwaliteit en welzijn te bieden aan bestuurders en passagiers. Het duidelijke en minimalistische ontwerp van het exterieur toont een nieuwe vorm van mobiliteit die volledig is afgestemd op de behoeften van de inzittenden van de auto. Het interieur biedt de passagiers aan boord innovatieve mogelijkheden om de tijd tijdens een reis te gebruiken – en daarbij te genieten van ontspanning, veiligheid, zekerheid en een nieuwe vorm van luxe.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws