“Porsche Unseen” biedt een glimp van niet-uitgebrachte conceptauto’s

Onder de titel “Porsche Unseen” publiceert Porsche voor het eerst ontwerpstudies van 2005 tot 2019 die tot nu toe achter slot en grendel werden gehouden. De sportwagenfabrikant laat spectaculaire visioenen zien van 15 verschillende auto’s. Op deze manier biedt Porsche een exclusief inzicht in zijn ontwerpproces – van de allereerste tekening tot het voltooide model dat klaar is voor serieproductie. “Mensen over de hele wereld houden van het tijdloze en innovatieve design van onze sportwagens”, zegt Oliver Blume, voorzitter van de raad van bestuur van Porsche AG. “Visionaire conceptstudies vormen de basis van dit succes: ze bieden de ideeënpool voor het Porsche-design van morgen en combineren onze sterke traditie met baanbrekende toekomstige technologieën.”

Het boek “Porsche Unseen” is nu verkrijgbaar bij winkeliers met het ISBN-nummer 978-3-667-11980-3. De ontwerpstudies worden gedetailleerd gepresenteerd op 328 pagina’s met indrukwekkende foto’s van Stefan Bogner en informatieve tekst van Jan Karl Baedeker. Het wordt uitgegeven door Delius Klasing Verlag en is ook verkrijgbaar in de Porsche Museumwinkel.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws