Ott Tänak wint in Estland

Kehala Ralli, negen proeven die samen een kleine 57 kilometer tegen de klok tellen. Kort maar krachtig dus, en zo zag ook Ott Tänak het. Negen keer de snelste tijd en op het einde 1m22 voor op Georg Gross in de Ford Fiesta WRC.

Derde plaats was weggelegd voor Ole Christian Veiby in de Hyundai i20 R5. Hij zal voor de WRC wedstrijd in Monza de i20 R5 inruilen voor een heuse i20 World Rally Car ingezet door 2C Compétition!

UITSLAG

Foto: Jarek Jõepera / Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws