Verrassende pole position in Turkije voor Lance Stroll

Turkije staat niet altijd garant voor zon, zoveel is zeker. De kwalificaties gingen door in heel natte en uitdagende omstandigheden, de rode vlag kwam zelfs boven. Max Verstappen voelde zich als een vis in het water tijdens Q1 en Q2, telkens snelste. Echter tijdens Q3 moest hij de duimen leggen voor Lance Stroll in de Racing Point BWT Mercedes.

Sergio Perez en Alexander Albon vertrekken vanop rij 2. Lewis Hamilton moest vrede nemen met plaats zes, zijn teamgenoot Valtteri Bottas met plaats negen.

Het beloofd in ieder geval voor morgen!

UITSLAG QUALIFYING

Foto: Getty Images Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws