Nog vier uur te gaan in Bahrein

Halverwege de 8 uren staat de #7, met Lopez aan het stuur, aan de leiding, de #8 volgt op een bijna een ronde. Beide wagens hebben 5 pitstoppen achter de rug. Jackie Chan DC Racing heeft momenteel de derde plaats, en de leiding in LMP2, in handen. De strijd om deze derde plaats is in alle hevigheid bezig, United Autosports volgt op slechts 1,8s.

Maxime Martin rijdt momenteel op de derde plaats in de LM GTE PRO. Michael Christensen in de Porsche staat hier aan de leiding, op plaats twee zien we voorlopig de Ferrari van AF Corse.

Tussenstand

Foto: Toyota Gazoo Racing

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws