Geen verrassingen tijdens de kwalificatie in Bahrein

LMP1 – LMP2

#7 mag vanop de pool starten, de heren Conway, Kobayashi en Lopez slaagden erin om de snelste tijd neer te zetten. Hun teamgenoten Buemi, Nakajima en Hartley in de #8 starten vanop plaats twee. Het team van United Autosports reed een derde tijd terwijl het Racing Team Nederland met Van Eerd, Van Der Garde en De Vries vrede moesten nemen met de zevende plaats.

LMGTE PRO – LMGTE AM

Bij de PRO zien we de Porsche van Christensen en Estre de snelste tijd klokken, slechts 0,016s sneller dan de Aston Martin van Sorensen en Thiim. Maxime Martin en Richard Westbrook kwamen niet verder dan een zesde tijd.

In de LMGTE AM zien we wel een Aston Martin met een snelste tijd, deze van Dalla, Lamy en Gunn.

Kwalificatie

Foto: Toyota Gazoo Racing

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws