Supercar Challenge powered by Hankook terug met 7 raceweekenden voor seizoen 2021.

Het afgelopen jaar heeft de Supercar Challenge vier raceweekends kunnen afwerken. De andere events dienden afgelast te worden omwille van de pandemie. Maar het is tijd om vooruit te kijken en achter de schermen werd dan ook hard gewerkt aan de kalender van 2021 en daarop prijken zeven mooie raceweekends.

Foto’s met dank aan Supercar Challenge

Met uitzondering van Hockenheim krijgen de meeste events de Ford Fiesta Sprint Cup, de Mazda MX-5 cup en de nieuwe BMW M2 Cup over de vloer.

Kalender seizoen 2021 Supercar Challenge:

09-11 aprilOpeningsracesCircuit Zandvoort
21-23 meiCreventic 12HHockenheim
04-06 juniSpa Euro Races Circuit de Spa-Francorchamps
09-11 juliSuperprixCircuit Zolder
06-08 augustusGamma Racing Day TT Circuit Assen
15-17 oktoberRacing FestivalCircuit de Spa-Francorchamps
29-31 oktoberHankook Finale RacesTT Circuit Assen
Foto’s met dank aan Supercar Challenge

Bijkomend staat op 13 november 2021 de Zolder Race Promotion Night op de agenda, een tien uur durende race waar ook de deelnemers van de Supercar Challenge zich voor kunnen inschrijven, maar de resultaten tellen wel niet mee voor het puntenklassement.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws