Audi is klaar voor de finale van de Int. GT Challenge

Audi zal het dit jaar voor de laatste keer opnemen tegen de rest van de wereldtop bij de GT3’s en dit op het Zuid-Afrikaanse Kyalami circuit van 10 tot en met 12 december. Na de drie grote endurance-races in Australië, de VS en Europa, sluit de ‘Kyalamik 9 Hour’ de Intercontinental GT Challenge van dit jaar af.

Foto’s met dank aan Audi Sport Customer Racing

Aan de start vier Audi’s waarvan er twee ingezet worden door het Belgische WRT. Naast Markus Winkelhock, momenteel vijfde in het klassement en de best geplaatste rijder voor Audi, zien we Dries Vanthoor en Kelvin van der Linde. In een tweede wagen krijgt Charles Weerts de kans om zich te bewijzen samen met Frédéric Vervisch en Mirko Bortolotti. Weerts is trouwens de jongste rijder ooit die de GT World Challenge Europe Sprint Cup heeft gewonnen.

Vorig jaar nog trok Audi de aandacht met het opvallende zebramotief en dat zal ook dit jaar niet anders zijn. Audi Sport tooit de wagens nu in de kleuren die Zuid-Afrika moeten weerspiegelen.

Foto’s met dank aan Audi Sport Customer Racing
Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws