De eerste voor Toyota is binnen

Nasser Al-Attiyah heef vandaag de tweede proef op zijn naam geschreven, hij was in zijn Toyota 2min35 sneller dan Stéphane Peterhansel. Carlos Sainz, die gisteren de eerste proef won, moest vandaag 9min17 toegeven op Nasser.

Sébastien Loeb had een betere dag ten opzichte van gisteren, de Fransman reed een zesde tijd op 16min53. Bernard Ten Brinke, samen met Tom Colsoul, reden een tiende tijd en verloren 21min38.

In het algemeen klassement neemt Stéphane Peterhansel de leiding over van zijn teamgenoot Carlos Sainz, het verschil tussen beide Mini rijders bedraagt 6min37. Nasser nadert tot op 9min14 en heeft hiermee de derde plaats in handen. Serradori en Przygonski vervolledigen de top vijf. (STAND)

Foto 1: A.S.O./F.Le Floc’h/DPPI
Foto 2: A.S.O./F.Gooden/DPPI

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws