Balade des Legend Boucles Bastogne in mei

Op een goede maand van het grote weekend, terwijl de hele organisatie van de Balade des Legend Boucles Bastogne 2021 tot in de kleinste details was geregeld, is de Royal Automobile Club de Spa verplicht aan te kondigen dat het evenement dat de Legend Boucles @ Bastogne 2021 zou vervangen, is uitgesteld. Het zijn de Luxemburgse provinciale autoriteiten die deze beslissing hebben genomen.

“De diensten van de Gouverneur van de provincie Luxemburg hebben ons woensdag op de hoogte gebracht dat ze geen groen licht geven voor de organisatie van de Balade des Legend Boucles Bastogne tijdens het weekend van 6 en 7 februari”, aldus Pierre Delettre in naam van de R.A.C. Spa. “Het veiligheidsprotocol dat wij voorzien hebben om de deelnemers te ontvangen, kreeg meer dan groen licht van de provinciale autoriteiten. Het is echter de verlenging van de huidige maatregelen tot en met 1 maart en de evolutie van de COVID-cijfers die maken dat we ons project niet in uitvoering kunnen brengen. We weten ondertussen ook dat geen enkele organisatie groen licht zal krijgen voor de lente van 2021.”

De Balade des Legend Boucles Bastogne 2021 wordt verplaatst naar het weekend van 8 en 9 mei.

(persbericht)

Margot Ureel
Margot Ureel
Margot Ureel is de jongste en enige vrouwelijke medewerker van RallyandRaces. Autosport ligt haar nauw aan het hart, ze is dan ook steevast te vinden op tal van rally’s. Door haar ervaring op de rallyradio verwoordt ze de nieuwsitems met de nodige zorg en kwaliteit.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws