Zesde ritwinst voor Nasser Al-Attiyah

Ook al reed Stéphane Peterhansel lek, het tijdsverlies bleef beperkt tot 1min56. Derde snelste vandaag was Carlos Sainz met een verschil van 2min26 ten opzichte van Al-Attiyah. Al Rahji en Despres vervolledigden de top vijf.

Het klassement blijft wat de top drie betreft hetzelfde, Peterhansel en Boulanger behouden in hun Mini de leiding. Nasser Al-Attiyah volgt op 15min05, Carlos Sainz op 1u04:14. (stand)

Morgen staat de laatste proef gepland, 447 kilometer waarvan 200 kilometer tegen de klok. De rit start Yanbu en gaat terug richting Jaddah, de aankomstplaats. 11 procent van de rit zijn duinen en 40% zand, nog plaatsen genoeg om tijd te verliezen dus. Zoals altijd gezegd, de bloemen worden uitgedeeld aan de finish!

Foto: DPPI/E.Vargiolu

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws