Arctic Lapland Rally, winst voor Juho Hänninen

Juho Hänninen en Kaj Lindström hebben vandaag de Arctic Lapland Rally op hun naam geschreven, dit deden ze aan het stuur van een Toyota Yaris WRC.

Tweede plaats was voor Teemu Asunmaa in de Skoda Fabia Rally2 Evo. De Fin hield slechts 0,9s voorsprong over op Oliver Solberg, deze laatste heeft duidelijk de Hyundai al goed onder de knie. Bewijs hiervan is een snelste tijd op proef acht, sneller dan de WRC van Juho dus.

Valtteri Bottas eindigde zesde in een Citroën DS3 WRC. (uitslag)

Foto: Toyota Gazoo Racing

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws