South Belgian Rally 2021 op zaterdag 26 juni

Het had de grote nieuwigheid van het Belgian Rally Championship 2020 moeten worden, maar de volksgezondheidcrisis heeft er anders over beslist. Maar zoals eerder aangekondigd: bij DG Sport laat men de moed nooit zakken. Er werd alles in het werk gesteld om de eerste editie van de South Belgian Rally te organiseren. De wedstrijd in en rond Vresse-sur-Semois staat op het programma op zaterdag 26 juni 2021.

Concreet komt het er op neer dat DG Sport een identiek concept voorstelt, net zoals het parcours. De rally staat open voor de deelnemers aan het BRC, Historic BRC en het BRC Junior en zal ook een Criterium-nevenwedstrijd krijgen, net zoals de VHRS-liefhebbers in een regularity wedstrijd aan hun trekken zullen komen. Kortom, voor elk wat wils, en men mag er zeker van zijn dat de wegen in de regio rond Vresse-sur-Semois er ook in de zomer heel aantrekkelijk – maar lastig! – zullen bijliggen.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws