Oliver Solberg in de Hyundai i20 WRC

Prachtig nieuws voor Oliver, tijdens de tweede manche van het World Rally Championship zien we hem aan het stuur van de Hyundai i20 WRC.

Oliver: “Fantastich nieuws, heel blij te kunnen meedelen dat ik met de Hyundai i20 WRC zal deelnemen aan de Arctic Rally Finland. Dit is een droom voor me, mijn debut in het WRC met de wagen die vorig jaar het constructeurskampioenschap won en dan nog zo snel in het seizoen, een geweldige opportuniteit. Het eerste dat ik wil zeggen is een grote dank u wel aan Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, Alain Penasse en iedereen die vertrouwen heeft in mij. Het zal een fantastische ervaring worden en ik kan niet wachten om achter het stuur plaats te nemen!”

Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws