‘RallyandRaces’ voor Jourdan Serderidis

Afgelopen zaterdag maakte Jourdan Serderidis via zijn Facebookpagina zijn rallyprogramma voor dit jaar bekend. Met vijf rally’s in Griekenland, drie in België (Rallye de Wallonie, RS Haillot en de Omloop van Vlaanderen) en eentje in Frankrijk (Le Touquet) weet Serderidis weer wat doen. Ook de Rallye de Hannut stond aanvankelijk op het programma, maar deze werd gisterenavond geannuleerd. De kans bestaat evenwel dat er nog een rally wordt toegevoegd.

Ook zullen we Serderidis in 2021 op circuit bezig zien en dit in de BMW M2 CS Racing Cup met races op Circuit Zolder, Circuit Zandvoort en het Circuit de Spa-Francorchamps. Deze namiddag toonde Jourdan de livery van zijn BMW, een ontwerp van Abstraxi Design.

Foto BMW met dank aan Jourdan Serderidis (facebook).

Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws