Rally van Staden op 7 & 8 augustus

Er is al een tijdje gepraat geweest over de datum voor de Rally van Staden editie 2021.

Janot Vangeenberghe, voorzitter van de organiserende club, geeft ons tekst en uitleg: “Zoals bekend wordt op onze datum, 15 augustus, de WRC rally van België verreden. We hebben met Superstage rond de tafel gezeten om eventueel een proef van het WRC te laten doorgaan in Groot Staden.

Vorig jaar kon onze 10de editie, die een feest moest worden, niet doorgaan ten gevolge van Covid die toen hevig woedde. Met het voltallig bestuur hadden we graag deze 10 editie dit jaar laten doorgaan.

Er is druk over nagedacht geweest en daarom hebben we besloten om dit jaar een week vroeger te organiseren, namelijk het weekend van 7 en 8 augustus. We kijken er naar uit om jullie dat weekend talrijk te mogen verwelkomen in en rond Staden.”

Misschien kan dit voor vele teams een laatste test zijn in functie van Ieper de week nadien.

Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws