Stesha Alpine voor Stefaan Prinzie en Sharon Vermeulen

Stefaan Prinzie en Sharon Vermeulen hebben deze voormiddag in hun eigenste Stesha Wellness in Houthulst hun nieuwe rallywagen, de Alpine A110, voorgesteld. Omwille van COVID-19 begrijpelijk dit keer niet via een gezellige persvoorstelling maar wel een live stream die te bekijken was, en nog steeds is, via de Facebook pagina van Stesha Wellness.

Stesha Wellness, Alpine GT, rally

30 jaar geleden, in 1991, startte de rallycarrière van Stefaan in de Rally van de Monteberg. En in die 30 jaar kroop Stefaan achter het stuur van zo’n 30 verschillende wagens, maar de leukste was toch de ‘555’ Subaru uit de ateliers van Bernard Munster.

Stesha Wellness, Alpine, rally, Stefaan Prinzie, Sharon Vermeulen

Ook Sharon begon in de Rally van de Monteberg en dat was in 2006 in een BMW Z3. De favoriete wagen van Sharon blijft toch nog steeds de Skoda Fabia R5, op de voet gevolgd door de Opel Ascona die trouwens te koop staat, volledig in orde en voor de juiste prijs.

Maar dit jaar was het dan tijd voor iets anders, voor iets speciaals en dat werd de ‘Stesha Alpine’.

Stesha Wellness, Alpine, rally, Stefaan Prinzie, Sharon Vermeulen

“Ik wou niet weer de zoveelste in een R5 zijn. Deze Alpine valt op en publicitair gezien is dat natuurlijk de bedoeling. Ik zag me niet rijden in een Rally2 of Rally4, dat is iets voor de jonge gasten. De Alpine is iets meer voor mij, een heuse GT en dat voor een veteraan waar ik me ondertussen zelf kan bij meerekenen,” aldus een goedgezinde Stefaan.

Stesha Wellness, Alpine, rally, Stefaan Prinzie, Sharon Vermeulen

Waar en wanneer we de prachtige ‘Stesha Alpine’ een eerste keer aan het werk kunnen gaan zien zal vermoedelijk afhankelijk zijn de opgelegde maatregelen inzake de pandemie en dit zowel in België als andere landen.

Foto’s met dank aan David Derdaele (Rallylovers).

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws