Word jij de grootste F1-kenner van België?

RallyandRaces en Scorito hebben de handen in elkaar geslagen om op zoek te gaan naar een echte F1-kenner. Wie pakt de poleposition? Wie wint de race? En wie wint op het einde van het seizoen de Scorito GP?

Scorito, Scorito GP, RallyandRaces, F1-kenner, wedstrijd

Met een virtueel budget kies je acht Formule 1-coureurs die onderling verdeeld werden in vijf categorieën. Eens je je piloten gekozen hebt kan je punten verdienen voor hun werkelijke prestaties in de kwalificatie en de race. Ieder raceweekend kan je dus punten verdienen met je acht piloten. Wie op het einde van het seizoen de meeste punten heeft behaald, die wint de RallyandRaces-Scorito GP.

Het enige dat u moet doen om te kunnen deelnemen is klikken op deze link (https://scori.to/Vd5XHYZ).

Hou er rekening mee dat een deelname volledig gratis is. Lees aandachtig de spelregels en kies je doordacht je piloten want de namen die je nu kiest zijn van toepassing voor de eerst vijf races, zijnde Bahrein, Italië, Portugal, Spanje en Monaco. Daarna kan je, indien gewenst, een nieuwe selectie maken.

Scorito, Scorito GP, RallyandRaces, F1-kenner, wedstrijd

De app kan u vinden in de App Store (Apple) of de Play Store (Android).

Moge de beste winnen …

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws