Nicolas Gilsoul terug in de wagen

Nicolas Gilsoul laat via zijn facebookpagina weten dat hij zal deelnemen aan de Rallye Sanremo komend weekend aan de zijde van Paul-Antoine Santoni. Deze piloot van Corsica neemt deel met een VW Polo GTI R5, een ex-BMA wagen. Het deelnemersveld is indrukwekkend te noemen met maar liefst 50 Rally2 wagens.

We wensen Nicolas alle geluk toe in zijn volgende stappen!

Foto: Jaanus ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws