FIA ERC start niet op de Azoren

Slecht nieuws voor de start van het FIA European Rally Championship, op verzoek van de regionale gezondheidsautoriteit wordt de wedstrijd uitgesteld naar een latere datum. De reden blijft het Covid-19 virus dat op het eiland São Miguel niet onder controle is.

De besprekingen over het plannen van het FIA European Rally Championship-evenement op een nieuwe datum later in het jaar zijn begonnen en er wordt alles aan gedaan om dit zo snel mogelijk bekend te maken.

Foto: FIA ERC Media

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws