Louis Louka naast Craig Breen

Craig Breen kan niet rekenen op zijn vaste co Paul Nagle tijdens de Targa Florio volgende week. De regelgeving in Ierland met betrekking tot Covid-19 laat het niet toe dat Paul de verplaatsing maakt. Craig ging op zoek naar een vervanger en dat is goed nieuws voor Louis Louka, hij mag plaats nemen naast Craig in de Hyundai i20 R5.

Veel succes alvast!

Foto: Hyundai Motorsport

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws