Geen vervolg meer voor Vincent Landais

Pierre-Louis Loubet liet weten dat de samenwerking met zijn co Vincent Landais wordt stopgezet. De volgende in de rij mogen we wel stellen na Nicolas Gilsoul, Daniel Elena, Elliott Edmondson en Jarmo Lehtinen.

Reactie Vincent: “De afgelopen vijf jaar heb ik het geluk gehad mijn passie op het hoogste niveau te beleven, elke dag gevoed te worden met adrenaline en onbeschrijflijke emoties. Deze sport is ongelooflijk voor de sensatie die het geeft. Met Pierre-Louis hebben we unieke momenten in ons leven beleefd, die ons voor altijd zullen tekenen. Vandaag, na een prachtige reis samen, hebben we besloten om uit elkaar te gaan en verschillende wegen te volgen. Ik ga me wijden aan mijn eigen carrière, nog steeds in de motorsport, natuurlijk.”

De nieuwe co van Loubet wordt binnenkort bekend gemaakt.

Foto: FB Pierre-Louis Loubet

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws