Sébastien Bedoret en Thomas Walbrecq stoppen samenwerking

Het rommelt blijkbaar de laatste weken wat in de rallysport en het lijkt wel of er een stoelendans aan de gang is bij de copiloten, of ze verliezen hun plaats in die begeerde rechterstoel.

Sébastien Bedoret, Thomas Walbrecq, Skoda Belgium, SXM Competition

De volgende in de lijst is helaas Thomas Walbrecq die de afgelopen zes jaar Sébastien Bedoret de nota’s las. Oorzaak van dat al dat gerommel is mogelijks allemaal een gevolg van de pandemie die tot nader order nog steeds niet 100% procent onder controle is.

Sébastien Bedoret, Thomas Walbrecq, Skoda Belgium, SXM Competition

Het was Thomas Walbrecq die dit nieuws zonet zelf op zijn facebook pagina bekend maakte.

“Het waren zes mooie jaren met veel vreugde, plezier, successen en straffe verhalen, maar soms ging het natuurlijk ook iets minder. Minder was ook het telefoontje dat ik gisterenavond van Sébastien mocht ontvangen en dat was niet positief. Het zijn budgettair gezien moeilijke tijden voor iedereen en ik ben een van de slachtoffers. Maar ik wens Sébastien zeker en vast nog meer goede resultaten toe in de toekomst en ik hoop dat ik voor mezelf hetzelfde kan zeggen,” aldus Thomas Walbrecq die verder in zijn boodschap uiteraard Skoda Belgium, SXM Competition en vele anderen bedankt voor hun onvoorwaardelijke steun de afgelopen jaren.

Sébastien Bedoret, Thomas Walbrecq, Skoda Belgium, SXM Competition
Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws