Speciale Ghibli Hybrid, slechts acht stuks

Maserati verlegt opnieuw de grenzen van gepersonaliseerd maatwerk. De nieuwe Ghibli Hybrid Love Audacious werd ontwikkeld in samenwerking met het Chinese streetwear-label CANOTWAIT_ van acteur, zanger en influencer William Chan.

Deze speciale Ghibli Hybrid is ontstaan vanuit Maserati’s Fuoriserie-individualiseringsprogramma, en laat zien welke ‘tailormade’ mogelijkheden er zijn bij de configuratie van een nieuwe auto. Onder het motto ‘Break the Rules’ daagt Maserati kopers uit om het hoofd boven het maaiveld uit te steken: binnen het Fuoriserie-programma kunnen zij hun creativiteit de vrije loop laten. Daarvan is de Ghibli Hybrid Love Audacious een prachtig voorbeeld.

Maserati Canotwait

De introductiedatum is niet toevallig gekozen: 20 mei is in China de dag van de liefde. De auto dient als ode aan deze bijzondere dag. Maserati en CANOTWAIT_ hebben Italiaanse performance vermengd met een door liefde geïnspireerde stijl uit China.

De Ghibli Hybrid Love Audacious heeft een unieke nieuwe lakkleur: Digital Aurora. Deze kleur is geïnspireerd op de opkomende zon en de magie van het noorderlicht, met een zachtpaarse gloed. De lak is opgebouwd uit drie lagen en bevat experimentele paarse glasschilfers die de auto, geheel volgens de huidige Phigital-trend, een digitale uitstraling geven.

Maserati Canotwait

De kleur paars is prominent aanwezig bij de Ghibli Hybrid Love Audacious. Niet alleen omdat deze kleur de associatie wekt met luxe en exclusiviteit, maar ook omdat hij de auto een mysterieuze uitstraling geeft. Bovendien is paars één van de favoriete kleuren van William Chan.

Het exterieur van de auto wordt gecompleteerd met 20 inch Teseo-velgen in Dark Miron, uit de catalogus van Maserati Fuoriserie. Op de flanken, vlak boven de Maserati ventilatieroosters, draagt de auto het CANOTWAIT_-logo. Ook op de middentunnel is dit embleem terug te vinden.

Maserati Canotwait

Gelijktijdig met de onthulling van de Maserati Ghibli Hybrid Love Audacious is in Sjanghai een pop-up store geopend waar jonge kopers en influencers op het gebied van streetwear-mode het gehele ontwikkelingsproces van de nieuwe Ghibli Hybrid Love Audacious, van eerste schets tot eindproduct, kunnen beleven.

De Maserati Ghibli Hybrid Love Audacious wordt in een zeer exclusieve oplage van 8 exemplaren gebouwd, en is uitsluitend bestemd voor de Chinese markt.

Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws