Geen Sardinië voor Oliver Solberg

Geen prettig nieuws voor Oliver Solberg, zijn deelname aan de volgende WRC manche in Sardinië gaat niet door. Reden? Vader Petter Solberg is positief getest op Covid-19. Beide komen met elkaar in contact en het protocol volgend dient de jonge belofte 2 weken in quarantaine te gaan. De testen van de Hyundai piloot zijn op dit moment negatief.

Heel spijtig daar Oliver zijn eerste ervaring op onverhard ging kunnen opdoen in de i20 WRC van 2C Compétition.

Foto: Hyundai Motorsport

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws