Nicola Stampaert blijft progressie maken

Nicola Stampaert was één van de rijders die afgelopen weekend koos voor de dubbel: South Belgian en Monteberg. bedoeling van de Oost-Vlaming is nog altijd om zoveel mogelijk vooruitgang te maken in de R5.

“Een prachtig parcours en schitterende weersomstandigheden werden ons voorgeschoteld in de South Belgian Rally. We maakten de hele dag progressie en ondanks een lekke band op KP5 Gedinne (waar we 1.30 min verloren) stonden we voor aanvang van de laatste ronde op een 20e plaats algemeen van de 150 auto’s en dat tussen vele kleppers. Op Kp 10 konden we ons beste resultaat van de dag behalen met een 14e tijd. Helaas maakten we op KP 11 een kleine slipper waardoor we in de gracht belanden en niet meer weg konden. Desondanks waren we heel tevreden met de progressie tijdens de koers en de mooie tijden die we draaiden.

Na een korte nachtrust stond ik dan samen met Christophe Doublet aan de start in Poperinge, voor de Monteberg rally.

Door de wisselende weersomstandigheden was het geen makkelijke klus, we slaagden er toch in om onze eerste top 10 algemeen tijd te rijden en werden 14e algemeen in de eindstand.”

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws