Belgen trekken richting Frankrijk

Komend weekend staat de volgende wedstrijd van het Franse asfalt kampioenschap op de agenda, de 48ste Rallye Aveyron Rouergue-Occitanie. De wedstrijd kan terug rekenen op heel wat toppers waaronder Yoann Bonato, Eric Camilli, Giordano Quentin en Pierrre Roché om er enkele te noemen. Ook enkele Belgen maken een uitstap richting Zuid-Frankrijk, tussen Clermont-Ferrand en Montpellier.

Bernd Casier

Maxime Potty en Yannick Roche gaan de strijd opnieuw aan met de Ford Fiesta Rally2, zij krijgen het nummer negen mee op de deuren. Bernd Casier en Pieter Vyncke halen ook hun wagen vanuit de garage, de Ford Fiesta Rally2 kreeg het nummer 25 mee. Tom Rensonnet en Renaud Herman gaan de strijd dan weer aan in de Renault Clio RSR Rally5.

Twaalf proeven dienen de heren te rijden, goed voor 102,58 kilometer tegen de klok. Zes proeven op vrijdag en opnieuw zes op zondag.

Veel succes aan onze landgenoten!

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws