Moeten er nog albums zijn?

Het afgelopen weekend was er eentje om u tegen te zeggen. Rally, races, rallycross, het was er allemaal en uiteraard was ook RallyandRaces van de partij.

Zo kunnen we u maar liefst drie albums tonen van de Rallye de Wallonie en hebben we er twee van het FIA World Rallycross Championship op het Circuit van Spa-Francorchamps. Verder schotelen we u ook nog een album voor van het American Festival op Circuit Zolder en aan de hand van het album van SpaItalia blikken we even terug naar eind september met onder andere een expo over 110 jaar Alfa Romeo en meer van dat Italiaans moois.

Klik op een van onderstaande links voor het betreffende album, of bezoek gewoon onze fotopagina in het algemeen.

Rallye de Wallonie – Nikos Tsaknias
Rallye de Wallonie – Lorenz Deschuyttere
Rallye de Wallonie – Jeroen van Passel

FIA World Rallycross Championship Spa-Francorchamps – Stijn Vanderspikken
FIA World Rallycross Championship Spa-Francorchamps – Lorenz Deschuyttere

American Festival Circuit Zolder – Bart Dehaese

SpaItalia – Giovanni Declercq

Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws