Shakedown Sezoensrally, enkele foto’s

De 44ste Sezoensrally werd na lang wachten gisteren met de shakedown eindelijk op gang getrokken. Ongeveer de helft van de deelnemers nam ook effectief deel aan deze shakedown, waar in Bocholt al meerdere jaren vraag naar was. En die typische maaskiezel, die bracht enkele rijders toch al wat kopzorgen voor morgen.

Jeroen van Passel ging een kijkje nemen. Alvast enkele foto’s.

Sezoensrally
Sezoensrally, Grégoire de Mevius
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws