Nieuw op de koersdirectie: Caro Jupsin

Het is geweten dat men het bij DG Sport graag in de familie houdt. Sinds Christian Jupsin bij het runnen van de in Theux gebaseerde onderneming het gezelschap kreeg van zijn kinderen Caro en Florian boekt het trio met rasse schreden vooruitgang. Tijdens de Spa Rally, op 4 en 5 december de finale van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2021, wordt er een nieuwe stap gezet: Caro Jupsin bezet er immers voor het eerst de positie van wedstrijdleider!

“We wilden deze positie al geruime tijd laten invullen door een meertalig iemand, die dagelijks bij de organisatie van het evenement betrokken is, en bovendien ook DG Sport zou kunnen vertegenwoordigen”, legt Christian Jupsin uit. “Caro was eerder al bij de inschrijvingen verantwoordelijk voor de relaties met de deelnemers, en zij was ook diegene die de reglementen opstelde. Kortom, de ideale persoon om dit sportieve luik van het evenement te leiden.”

Tot nu werd de positie van wedstrijdleider bekleed door Etienne Massillon en DG Sport wil hem voor zijn waardevolle inbreng van harte bedanken. Voor deze grote première in haar nieuwe rol zal Caro Jupsin goed omringd worden, want op de koersdirectie krijgt zij het gezelschap van Bernard Herman, de man die het parcours van de Spa Rally uitstippelt.

“Deze verantwoordelijkheid vormt uiteraard een grote uitdaging”, stelt de nieuwe wedstrijdleider van de Spa Rally. “We zullen er moeten over waken dat de wedstrijd goed op gang wordt getrokken, maar zullen bij eventuele problemen ook de juiste beslissingen moeten nemen. Ik word goed omringd en de bedoeling is duidelijk om me helemaal in mijn nieuwe rol in te werken, zeker met het oog op de South Belgian Rally. Meer dan ooit krijgen onze evenementen de ‘DG Sport Touch’ mee, nu ook op het vlak van de sportieve leiding.”

Heel wat nieuwigheden dus tijdens de Spa Rally begin december, en daar kunnen we alleen maar naar uitkijken!

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws