De vernieuwde Audi A8, met een scherper design en innovatieve technologieën

Met een scherper design, vooral aan de voor- en achterzijde, en innovatieve technologieën verzekert Audi de grotere présence en sportieve elegantie van de A8. Daarom werkt het bedrijf met de vier ringen nog intensiever aan het zelfverzekerde en vooruitstrevende karakter van de actieve luxeberline. De nieuwe high-end koplampen en achterlichten inspireren met innovatieve functies en vormen de top van het gevestigde technologieportfolio van de A8. Het vlaggenschip van het merk creëert daarmee een eigentijdse en gebruikersgerichte ervaring – zowel voor de passagiers als voor de bestuurders.

Audi A8

Als opvolger van de Audi V8 is de A8 sinds 1994 het speerpunt van het merk in het luxeberlinesegment van het Audi-portfolio. De Audi A8 is een symbool voor de status en het prestige van het merk. De vierde generatie van de luxeberline, die Audi in 2017 introduceerde, bracht hem naar een nieuw niveau wat betreft vermogen, uiterlijk en uitrusting. Als eerste seriemodel onthulde de A8 bij zijn lancering de designtaal van de toekomst en daarom is hij in wezen het vooruitstrevende gezicht van het merk tot op de dag van vandaag. Het scherpere design in combinatie met gevestigde technologieën en het uitmuntende comfort van de achterbank kenmerken Audi’s premiumontwerp in dit segment.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws