Cédric Cherain met Xavier Portier naar de Condroz en Spa

Met de Condroz en de Spa Rally nog op het programma wordt het Kroon-Oil Belgian Rally Championship afgesloten met twee zeer populaire evenementen. Zowel in Hoei als in Spa zien we Cédric Cherain aan de start verschijnen en dit aan het stuur van een Skoda Fabia Rally2 van het Italiaanse Metior Sport. Cédric zal genavigeerd worden door Xavier Portier en de wagen, die kreeg de kleuren van Michaël Mazuin mee.

Cédric Cherain, Xavier Portier, Skoda Fabia Rally 2, Michaël Mazuin, Condroz

Michaël Mazuin ziet de samenwerking met Cherain uiteraard positief. “Cédric gaat op een positieve manier door het leven en dat zie je ook wanneer hij aan de start van een rally staat. Hij rijdt om te winnen en die ingesteldheid komt overeen met onze dagelijkse manier van werken. Ik hou van de manier waarop hij de dingen aanpakt en daarom is deze samenwerking ook niet eenmalig,” besluit Michaël Mazuin.

“Laat die Condroz Rally maar komen, ik ben er klaar voor,” aldus een enthousiaste Cherain. “Redelijk wat rally’s van het Belgian Rally Championship dit jaar waren al fel bevochten exemplaren en op een parcours als dat van de Condroz zal dat ook nu niet anders zijn. Er zitten er een aantal klassementsproeven tussen die ongetwijfeld als scheidsrechter gaan fungeren maar ook de weersomstandigheden en de modder die zo typisch voor de Condroz zijn zullen hun rol spelen. Wat er ook van zei, mijn doel is vrij duidelijk en dat is de overwinning!” laat een vastbesloten Cherain weten.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws