Henk Lategan de snelste vandaag voor Sébastien Loeb

Lategan in de Toyota was vandaag tijdens proef vijf 1:58 sneller dan Sébastien Loeb. Alvarez reed een derde tijd op 2:10. Nasser Al-Attiyah vinden we terug op de achtste plaats met een verlies van 4:53 op de snelste van het pak en 2:31 op zijn naaste concurrent Loeb.


Audi kende opnieuw een offday, Carlos Sainz verloor meer dan een uur door een defecte ophanging. Zijn teamgenoot Peterhansel stopte bij de Spanjaard en bood zijn ophanging aan zodat Sainz terug op pad kon. Ekstrom reed een 20ste tijd en moest 18:41 toegeven.


In het algemeen klassement blijft Al-Attiyah leider voor Loeb, verschil tussen beide heren bedraagt 35:10. Derde in de stand blijft ook Alvarez met een achterstand van 51:15. Al Rajhi en Vailyev mogen de top vijf afronden.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws