Belgische deelnemers Rallye Monte Carlo

Het is bijna zover, in de week van 20 januari start het nieuwe WRC seizoen met de klassieker Rallye Monte Carlo. Net zoals voorgaande jaren zijn er een aantal Belgen die het gladde avontuur aangaan.

Uiteraard zien we Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe in de nieuwe Hyundai Rally1 wagen met het gekende nummer 11.

Met startnummer 28 zien we Grégoire Munster en Louis Louka in de Hyundai i20N Rally2, zij gaan de strijd aan met de concurrenten in WRC2. Net zoals Freddy Loix en Pieter Tsjoen maar dan in een Skoda Fabia Evo Rally2. Freddy en Pieter kregen nummer 30 mee.

DG Sport Competition zet een wagen in voor Stéphane Lefebvre, deze zal bijgestaan worden door Renaud Jamoul. Dit duo gaat de strijd aan in een Citroën C3 Rally2 met nummer 54.

Tim Vanparijs en Kurt Heyndrickx zijn opnieuw van de partij in de Renault Clio RS Line Rally5, zij mogen van start gaan met nummer 78.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws