Dakar, 1-2 voor Audi vandaag


Peterhansel reed vandaag de snelste tijd op 375 kilometer lange proef van Wadi Ad Dawasir naar Bisha. Hij was 02:06 sneller dan zijn teamgenoot Carlos Sainz en 03:59 sneller dan derde Terranova. Henk Lategan en Sébastien Loeb mochten mee de top vijf in. Leider Nasser Al-Attiyah reed een zevende tijd en verloor 05:50 op de snelste man vandaag.

Hij blijft uiteraard leider in het algemeen klassement voor de Fransman Loeb, het verschil tussen beide heren bedraagt nu 32:40. Derde in de stand blijft Yazeed Al Rajhi met een achterstand van 55:48 op de leider. (klassement)

Foto: Frédéric Le Floch / DPPI

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws