Bestellingen voor de nieuwe Range Rover geopend

De luxueuze nieuwe Range Rover-familie is voor het eerst volledig te bestellen. Land Rover bevestigde de prijzen voor de geavanceerde oplaadbare hybridemodellen met groter rijbereik en de exclusieve Range Rover SV, terwijl de prestatiecijfers voor de oplaadbare elektrische aandrijving nog beter zijn dan oorspronkelijk verwacht.

De oplaadbare hybridemodellen (PHEV) P510e en P440e bieden een groter rijbereik en uitzonderlijke efficiëntie. Ze beperken hun CO2-uitstoot tot 18 g/km en leveren een elektrisch rijbereik tot 113 km, genoeg om de oorspronkelijke verwachtingen te overtreffen en klanten nog meer mogelijkheden te bieden.

Bij zijn onthulling vorig jaar stelde Land Rover een elektrisch rijbereik van 100 kilometer en een CO2-uitstoot van minder dan 30 g/km voorop.

Sinds hij, in het bijzijn van grote namen uit de kunst-, cultuur-, bedrijfs- en sportwereld, werd gelanceerd in het Royal Opera House te Londen, noteerde Land Rover een nooit geziene vraag naar de nieuwe Range Rover. Op de Land Rover-website werden al meer dan 2 miljoen individuele configuraties uitgevoerd, wat de wereldwijde aantrekkingskracht van de originele luxe-SUV benadrukt.

Range Rover

Nick Collins, Executive Director Vehicle Programmes bij Jaguar Land Rover, verklaarde: “De nieuwe Range Rover is de meest begeerlijke, elegante en capabele luxe-SUV ter wereld. Onze efficiënte nieuwe oplaadbare hybridemotoren met groter rijbereik tillen de rijervaring naar een nog hoger niveau met een onberispelijke balans tussen prestaties, raffinement en efficiëntie, zodat eigenaars fluisterstille en emissievrije ritten tot 113 kilometer kunnen afleggen.”

De nieuwe Range Rover verenigt adembenemende moderniteit en esthetische elegantie moeiteloos met technologische verfijning en naadloze connectiviteit, en biedt voor het eerst ruimte voor zeven volwassenen.

De nieuwe Range Rover P440e is in België beschikbaar vanaf €135.200; de Range Rover SV is beschikbaar vanaf €189.200. Voor meer info kan u uiteraard terecht bij onze partner Jaguar – Land Rover Hasselt.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws