Goodwood 79ste Members Meeting: heel wat F1 geschiedenis

Goodwood is verheugd aan te kondigen dat er tijdens de 79ste Members Meeting, gepresenteerd door Audrain Motorsport (9 – 10 april 2022), een viering zal zijn van het V10-tijdperk van de Formule 1.

Met ongeveer 20 Grand Prix-auto’s van 1989 tot 2005, zullen de V8-, V10- en V12-motoren vooral te horen zijn die in de jaren negentig en het begin van de jaren 2000 voor de iconische soundtrack van de Formule 1 zorgden.

Tijdens de 79ste Members Meeting zal Goodwood enkele van de sterren uit het V10-tijdperk herenigen met auto’s uit hun carrière, en moderne racers hun eerste ervaring met deze machtige machines geven.

De Formule 1-demonstratie sluit aan bij de eerder aangekondigde viering van de 956 en 962 van Porsche, waarmee het 40 jaar geleden is dat de eerste Le Mans-overwinning van de 956 werd behaald.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws