De Škoda Enyaq coupé iV: elektromobiliteit op haar elegantst

Na de succesvolle lancering van de ENYAQ iV voegt ŠKODA nu een elegante coupé toe aan het gamma. Het aanbod zal ook een sportieve RS-variant bevatten. De ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV heeft een nog emotiever design en biedt ondanks de sportieve lijnen veel ruimte en een kofferinhoud van 570 liter.

Skoda Enyaq Coupe iV

Ook de weerstandscoëfficiënt (cd) is verbeterd in vergelijking met de ENYAQ iV en heeft een waarde van 0,234. Afhankelijk van de specificatie maakt dit een rijbereik tot 545 km* in de WLTP-cyclus mogelijk, waardoor de auto zich perfect leent om lange afstanden te rijden.

Skoda Enyaq Coupe RS

Voor de ENYAQ COUPÉ iV is er de keuze uit twee batterijgroottes, uit achter- of vierwielaandrijving en uit vier vermogens tussen 132 kW* en 220 kW (RS-variant). Net als bij de ENYAQ iV vervangen de Design Selections de klassieke uitrustingsniveaus in het interieur.

Skoda Enyaq Coupe RS
Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws