Terugkeer van Kronos Racing

Kronos Racing, dat is meer dan 20 jaar aan sportieve successen in de autosport, met onder meer zeges in de 24 Uur van Spa-Francorchamps en rallytitels in het wereldkampioenschap en het Europese kampioenschap. Het beroemde bedrijf – dat zijn activiteiten als raceteam tien jaar geleden heeft stopgezet – maakt zijn terugkeer vanaf 2022, maar dan als renstal in de autosport. Rijders uit alle disciplines krijgen de mogelijkheid om lid te worden van de vzw van de Renstal van Kronos Racing.

De Renstal van Kronos Racing staat dus niet alleen open voor Belgische rijders van de VW Fun Cup powered by Hankook, maar ook voor de talrijke rijders uit de andere nationale en internationale competities. Alles liefhebbers zijn dus welkom!

Voortaan kunnen zij dus Kronos Racing aanduiden als renstal bij hun licentieaanvraag bij de RACB, vervolgens hun lidmaatschap betalen (50 euro per jaar) en uiteindelijk een jaar lang volwaardig lid worden van de Renstal van Kronos Racing. Alle praktische info en, natuurlijk, alle voordelen die voorbehouden zijn aan de leden van deze vzw zullen binnenkort beschikbaar op de website van Kronos Racing: www.kronosracing.com.

“De naam van Kronos Racing bestaat al 27 jaar en staat voor talloze titels en overwinningen, maar vooral voor passie”, reageert Marc Van Dalen, CEO van Kronos Racing. “Daarom is het een ideale naam voor de nieuwe renstal, die een link moet vormen tussen de liefhebbers van onze geliefkoosde sport. We willen een gemeenschap creëren en zullen diverse activiteiten en acties aanbieden om hen dichter bij elkaar te brengen.”

Contacteer club@kronosracing.com voor meer info over de Renstal van Kronos Racing.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws