Nicola Stampaert ambieert plaatsen in de top 5

Het afgelopen seizoen werkte Nicola Stampaert een zeer gevarieerd programma af en dit zowel in BRC als VAS. Nicola startte in 12 rally’s en wist drie keer in de top 10 te eindigen waarbij een zevende plaats in de ‘6 Uren van Kortijk waar hij genavigeerd werd door Wim Coghe, de beste was.

Nicolas Stampaert, 6 Uren van Kortrijk

Met SCRATCH Motorsport wil Stampaert dit jaar die plaatsen in de top 10 nog wel eens regelmatig overdoen. En als het even kan ook de top 5 binnensluipen, al gaat dat met het hoge niveau in het BRC geen gemakkelijke opgave worden. Nicola zal dit jaar in de Ford Fiesta genavigeerd worden door Christophe Doublet en samen starten ze in zeven rally’s van het BRC en twee rally’s in het VAS kampioenschap. Welke dat juist gaan worden zal het duo binnenkort bekend maken.

Nicolas Stampaert, Sezoensrally

Op 12 maart 2022 organiseert SCRATCH motorsport een opendeurdag waar men kan kennismaken met de rallywagens die verhuurd worden. Die wagens zijn o.a. een Ford Fiesta Rally4, Rally5 en R200 die kunnen ingezet worden in zowel BRC als VAS en ASAF, of zelfs rally’s in Frankrijk. Tevens is ook de prachtige Peugeot 208 T16 terug van weggeweest en klaar om de Belgische rallywegen te bestormen in 2022! Ook de Citroen C2 die uitermate interessant is om op een budget vriendelijke manier de rallywereld te verkennen zal er te zien zijn.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws