Maserati Family Fleet: de Grecale de weg op

De energie van de Grecale is niet te stoppen en de nieuwe SUV heeft al vele kilometers afgelegd met de Maserati-familie aan het stuur. Voor de designers, makers en iedereen die heeft bijgedragen aan de realisatie van het model is het ‘Everyday Exceptional’ concept inmiddels al onderdeel van het dagelijks leven.

Maserati Grecale

Ditmaal heeft het merk met de drietand gekozen voor een nieuwe look voor de lichte camouflage op de auto’s van de Maserati Family Fleet. Die camouflage bevat een aantal hints waarmee Maserati alvast vooruitblikt op de technische specificaties van de Grecale.

Maserati Grecale

Op de camouflage is maar één hoofdboodschap te lezen: “I’m the Maserati Grecale. I can’t tell you much more”. Eenieders vragen zullen worden beantwoord en op meer nieuws omtrent de Grecale is het nog een dikke maand wachten.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws