ROWE Racing met nieuwe BMW M4 GT3 in GT World Challenge

Het Duitse ROWE Racing presenteerde vandaag hun nieuwe bolide voor de 2022 GT World Challenge Endurance Cup. Het team doet het dit jaar met de nieuwe BMW M4 GT3!

ROWE Racing is al enkele jaren succesvol in de GT-racerij. Denk maar aan hun overwinningen tijdens de 24 Uur van Spa in 2014 met de BMW M6 GT3 en vorig jaar, in 2021, met de Porsche 911 GT3 R. Dit jaar treedt het team aan in de Endurance Cup van het GT World Challenge en het doet dat met de gloednieuwe BMW M4 GT3.

De Endurance Cup gaat van start op het Circuit van Paul Ricard, waarna men naar Spa trekt voor de 24 uurs-race. De laatste manches worden verreden op het circuit van Hockenheim en Barcelona. Wie er plaats zal nemen achter het stuur van de M4 GT3 is nog niet bekend.

(Foto ©: Rowe Racing)

Korneel Debruyn
Korneel Debruyn
Van kinds af aan is Korneel reeds gepassioneerd door auto's en autosport. Wat oorspronkelijk begon met een passie voor exclusieve (sport)auto's, groeide daarna uit tot een grote interesse in de autosportwereld. Momenteel focust Korneel zich op het circuitgebeuren, waarbij GT- en uithoudingsraces hem het meeste boeien. Ook het testen van de nieuwste (sport)wagens neemt hij graag voor zijn rekening.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws