East African Safari Classic Rally: Joost Van Cauwenberge en Jacques Castelein eindigen zevende

De 3474,65 kilometer lange marathon rally werd gewonnen door Baldev Chager en Drew Sturrock in de Porsche 011 van het Kabras Racing Team. De tweede plaats was eveneens voor een Porsche geprepareerd door Tuthill, Patrik Sandell en Henrik Bolinder moesten 7min43 toegeven op de winnaars. Ian Duncan en Anthony Nielsen reden naar een derde plaats in hun Rover SD1 Vitesse.

Joost Van Cauwenberge en Jacques Castelein eindigden op een zevende plaats met hun Porsche 911 Carrera RS Proto, hun achterstand op de eerste plaats bedraagt 53min19. Op plaats twaalf vinden we Stéphane Prévot terug die de Nederlander Remon Vos navigeerde. Jean-Michel Martin en Romain Martin eindigden in hun Ford Escort MK2 op een 38ste plaats.

Foto: FB East African Safari Classic Rally

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws