Het BWT Alpine F1 Team stelde zijn wagen voor

Het BWT Alpine F1 Team stelde officieel zijn nieuwe A522 voor in Parijs en luidt daarmee een nieuw tijdperk van uitmuntendheid en sportieve hoogstandjes in voor Alpine in de aanloop naar de langverwachte start van seizoen 2022 van het FIA Wereldkampioenschap Formule 1. De A522 behoudt zijn schitterende kleurstelling in Bleu Alpine, die nu wordt aangevuld met het iconische roze van BWT, sinds kort de titelpartner van het team voor 2022. Bij wijze van verrassing presenteerde het BWT Alpine F1 Team ook een versie met ‘flipped livery’, waarbij het roze de dominante kleur is. Deze unieke uitvoering zal worden gebruikt voor de eerste twee races op de kalender om de samenwerking met titelpartner BWT in de kijker te zetten.

Foto: Media BWT Alpine F1 Team
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws