Tickets voor de TotalEnergies 6 Hours of Spa-Francorchamps te koop

Het World Endurance Championship keert terug naar ’s werelds mooiste circuit en dat geldt ook voor de fans. Vanaf vandaag zijn de tickets voor deze race te koop.

Het WEC gaat zijn tiende jaargang in en start komend weekend het seizoen in Amerika met de 1000 Miles van Sebring. Voor het tweede event op de kalender van het World Endurance Championship keert het kampioenschap terug naar Europa, naar het Circuit van Spa-Francorchamps dus.

Tickets voor dit niet te missen evenement zijn vanaf nu verkrijgbaar. In voorverkoop betaal je 41 euro voor een toegangsticket. Heb je dit niet betaal je aan de inkom 49 euro en kinderen onder de 12 jaar mogen gratis binnen.

WEC, Toyota, Circuit de Spa-Francorchamps

Het WEC, met onder andere de Hypercars, de LMP2-prototypes en de LMGTE, is bijgevolg klaar om er een heus feest van te maken. Het circuit is voor de autosport dan ook een populaire bestemming en zal tijdens de 6 Hours, gezien de hoge snelheid die er gehaald kan worden, ook dienst doen als de generale repetitie voor de ’24 Heures du Mans’ in het weekend van 11 en 12 juni. Daarna volgen nog de 6 Hours van Monza, Fuji en Bahrein.

Tickets kunnen aangekocht worden via deze link. Have fun!

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws