Toyota GR Supra met manuele transmissie

Sportwagenklanten en fans van Toyota GAZOO Racing hebben hun mening laten horen … en Toyota heeft geluisterd. De Toyota GR Supra met de volledig nieuwe, op maat gemaakte manuele transmissie komt er binnenkort aan.

De verwachte Toyota GR Supra met manuele transmissie is ontwikkeld om te beantwoorden aan de vraag van rijpuristen en om enthousiaste fans een wagen aan te bieden die het DNA van GAZOO Racing sterker benadert, wat uiteraard de rijervaring naar een hoger niveau tilt.

De binnenkort verkrijgbare wagen met manuele transmissie, die de recentste toevoeging is aan het sportwagengamma van GAZOO Racing, is herkenbaar aan het nieuwe rode ‘Supra’-insigne. De wagen is een volbloed Toyota GR Supra, die ook de gegeerde eigenschap bezit iets puurs, unieks en speciaals te zijn.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws