Albums Goodwood 79th Members’ Meeting online

Twee dagen vol actie op het circuit van Goodwood resulteert in een pak foto’s, deze zijn nu verwerkt en een selectie werd in vier albums online geplaatst. Klik op onderstaande linken en ontdek de actie- en sfeerbeelden van Gio

Goodwood 79th Members’ Meeting

Goodwood 79th Members’ Meeting F1 V10

Goodwood 79th Members’ Meeting Gordon Murray

Goodwood 79th Members’ Meeting Porsche 956 & 962

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws