Lieven Brulez tevreden na Sezoensrally

Lieven Brulez had al lange tijd de Sezoensrally in Bocholt met rood aangestipt in de agenda. Afgelopen weekend mocht hij er met zijn Toyota Corolla.

“Eerst en vooral wil ik de organisatie een dikke “dankjewel” toegooien! Fantastische proeven ,bos, onverhard, asfalt, een mix van alles en nog wat . Wel een heel zware rally, en ik dan ook heel trots op mijn co Marjorie Neve, ze deed het fantastisch!

We haalden de finish zonder kleerscheuren, op een kleine schaafwonde aan de zijkant van de Toyota na, na het raken van een duikerrandje in een coupure. We finishten op een 44e eindplaats, en aankomen was voor ons toch wel het belangrijkste.
In de 2WD Trophy waren er 16 wagens gestart, en wij konden afsluiten op een 8e plaats. We reden ons eigen tempo en verbeterden onze tijden stelselmatig. Tot in de laatste ronde de wegen echter te slecht werden en aankomen de beste en enige optie was. We kijken heel tevreden terug naar onze eerste deelname in deze rally.

Ik wens ook de mensen van VADA-RACING te bedanken voor hun goede raad. En in het bijzonder Eric Louies, een man die al 40 jaar deelneemt in Bocholt en dan nog zegt bewondering te hebben voor onze prestatie, dat doet deugd.
Dikke merci aan sponsors, supporters, service crew, catering dames. En ook een dankwoord aan Patrick van garage Vanlauwe om de wagen gezien de noodsituatie klaar te stomen.
Ik wens deze rally en finish op te dragen aan ons dierbaar VADA lid Kristiaan. Onze service leider zijn vrouw is de afgelopen week overleden na een slepende ziekte. Tine, je was met en bij ons.
Ikzelf las nu eventjes een tussenpauze in, en de eerstvolgende wedstrijd zal dan de TBR-shortrally worden met opnieuw Marjorie als co piloot . Mijn broer Frederik zal voordien de draad terug op pikken, met Pedro Wydoodt als copiloot, in de rally van Wervik.”

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws